Even voorstellen

Ik ben Anneke van der Sar – van Vliet, Ik heb een Shiatsu/coaching praktijk aan huis. De naam ‘Língdaò’ komt van het acupunctuurpunt ‘hart 4’ en betekent ‘de weg van de vormende kracht, gids/begeleider’.

Toen ik begon met mijn studie voor Shiatsu therapeut, sprak de betekenis van dit woord mij gelijk aan ik wist meteen, dat als ik een eigen praktijk zou gaan opzetten, dit de naam van mijn praktijk zou worden. Ik zie namelijk shiatsu als een vormende kracht, die lichaam en geest positief beïnvloed.

Na mijn drie jaar studie heb ik nog twee jaar extra ervaring opgedaan, voordat ik mijn praktijk definitief ging opzetten. Shiatsu en coachen zijn een echte passie van mij. Je raakt niet uitgeleerd, het blijft fascineren. Ik neem mijn werk serieus en ben lid geworden van de NVST. Verder school ik regelmatig bij en houd ik mijn kennis fris. Als een extra aanvulling heb ik een basis studie( HBO niveau) Anatomie, Fysiologie en Pathologie gevolgd. Inmiddels ben ik al weer bijna acht jaar bezig en met heel veel plezier.

Shiatsu spreekt mij aan, omdat het de mensen weer terug brengt in hun eigen kracht, want uiteindelijk weet jezelf het beste wat goed voor je is. Het is mooi om te ervaren wat shiatsu met mensen kan doen, hoe zij geestelijk kunnen groeien, minder last hebben van hun lichamelijke klachten, of zelfs geen last meer hebben van hun klacht.

Natuurlijk is Shiatsu geen wondermiddel, maar ik zie dat het werkt. Omdat elk mens uniek is, heeft ook elk mens een andere levensweg te gaan, bij de één werkt shiatsu prima en naar volle tevredenheid en bij de ander werkt het minder of niet, dan is het beter om op zoek te gaan naar wat wel bij je past.

Ik geef tevens stoelshiatsu, Breuss Massage (speciaal geschikt voor rugklachten), en ik ben MBC/Topcoach (Dr. Roy Martina Academy).

Maar mijn hoofdpassie blijft de shiatsu!