Gratis proeflessen tijdens Rondje Ambacht 15 juni 2019!

Beste website bezoeker,Lingdao Therapie Anneke

Ook in 2019 zal er weer een Rondje Ambacht worden georganiseerd en wel op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni.

Ik geef op zaterdag 15 juni een aantal gratis lessen om kennis te maken met de Qigong.

De locatie is op het grasveld voor de Watertoren van Vlaardingen, in het mooie park dat Vlaardingen rijk is, ‘Het Hof ‘. U kunt terecht op de volgende tijden:

  • 11.00 uur tot 11.50 uur
  • 12.00 uur tot 12.50 uur
  • 13.30 uur tot 14.20 uur
  • 14.30 uur tot 15.20 uur

Pak uw kans om kosteloos kennis te maken met deze eeuwenoude Chinese bewegingsleer, de voorloper van Tai Chi. Wanneer u deel wilt nemen neem dan evt. een matje/strandlaken mee, trek lekkere soepele kleding aan en platte schoenen. Qigong is een bewegingsleer die gebaseerd is op de Dantian ademhaling (het fundament van de Qigong) met daarbij vloeiende bewegingen om spieren, pezen te versterken en soepel te maken, het bewustzijn te vergroten, de concentratie te bevorderen, de balans te trainen, brengt lichaam en geest tot rust enz. Maar komt u vooral zelf ontdekken wat het beoefenen van Qigong voor u persoonlijk kan betekenen. Wat een Qigong les inhoudt kunt u vinden op de Qigong pagina van deze website. Deze dag worden het  inloop lessen zonder vaste volgorde.

Gun uzelf dit rustpunt op een unieke buiten locatie in Vlaardingen, u bent van harte welkom!

Bij slecht weer worden de Qigong lessen in een ruimte in de Watertoren gegeven!

Vanaf juni wil ik de lessen op diverse buitenlocaties gaan geven om u te laten ervaren hoe het is om Qigong in de buitenlucht te beoefenen. Ik werk het liefst met een groep van maximaal 10 mensen, zo kan ik iedereen voldoende aandacht geven en in de gaten houden.

Heeft u een bedrijf en wilt u actief meewerken aan de gezondheid van uw personeel is een workshop of een wekelijkse/maandelijkse Qigong les een aanbeveling. Qigong kan namelijk meewerken aan de verbetering van de werkprestaties en biedt ondersteuning bij Burnout of andere stress gerelateerde klachten.

Voor meer informatie over Rondje Ambacht zie:https://allevents.in/vlaardingen/rondje-ambacht-2019/200016878222421

Na de Qigong kunt u een kijkje nemen in de Watertoren en genieten van een lekker kopje koffie of thee met rondo voor € 3,00, als u wat gebruikt bij de Watertoren komt u in aanmerking om van een bijzonder mooi uitzicht te genieten. Ook wordt er deze dag een speciale lunch aangeboden voor € 11,00 per persoon(de foto is een voorbeeld).
Verder kunt u een leuk idee voor een creatieve workshop opdoen in de Watertoren, bij Bert Grimmerink (3e verdieping).

Ik wens u alvast veel plezier toe met deze Rondje Ambacht dagen en heet u graag op zaterdag 15 juni of daarna welkom in mijn les.

Met vriendelijke groet,

Anneke van der Sar – van Vliet