Kanker en massage

In 2016 heb ik een cursus voor kanker en massage gevolgd. Omdat ik zelf mensen die mij zeer dierbaar waren heb verloren en nog steeds verlies aan deze nare ziekte, zie ik wat deze ziekte met mensen kan doen.
Daarom wilde ik graag meer doen met de juiste onderbouwing. Het is namelijk belangrijk om even te kunnen ontspannen en het lichaam weer als positief te ervaren. Massage kan hier zeker bij helpen maar wel aangepast aan uw energie niveau.

Ik geef  massages in een inloophuis ‘De Boei’ in Rotterdam en zie elke keer weer wat massage aan positieve reacties kan losmaken.
Mensen kijken er echt naar uit! Helaas is dit voorlopig tot een stilstand gekomen door de Covid-19 regelgeving.

Vanaf 3 maart 2021, kunt u wel weer terecht in mijn praktijkruimte, voor een massage die persoonlijk op u wordt afgestemd.

U bent van harte welkom!