Stoelshiatsu en bedrijfscoaching

BEDRIJFS SHIATSU THERAPIE, QIGONG EN COACHING

Wat kan ik bieden:

Een korte doeltreffende stoelshiatsu behandeling, voorafgegaan door een korte intake. Bij de behandeling kan een stukje coaching meegegeven worden (als hier behoefte aan is), en als extra ondersteuning, oefeningen.  Het is een toegankelijke massage die over de kleding heen wordt gegeven. Doordat lichaam en geest gestimuleerd worden door gerichte aanrakingen, kan je, je vitaler en meer ontspannen gaan voelen. Een regelmatige behandeling van eens in de 1 á 2 maanden is hierbij aan te bevelen.

Wat houdt een behandeling in:

Voor de behandeling maak ik gebruik van een speciale massagestoel (zie foto), die ik kan aanpassen wanneer nodig, zodat iedereen zich volledig kan ontspannen. De korte intake is nodig om een algemeen beeld te krijgen en voor het uitsluiten van contra-indicaties. Met de stoelshiatsu wordt alleen de achterkant van het lichaam behandelt  (wervelkolom, heup, benen hoofd, nek, schouders, armen, handen en voeten). De behandeltijd is 20 minuten per persoon, het uur tarief is € 50,00 (vrijgesteld van BTW – inclusief reiskosten), het maximale aantal behandelingen op één dag is 15 personen.

Qigong:

Ik geef tevens Qigong lessen voor een groep( € 15,00 per persoon), of privé (€ 50,00 per uur), dit kan met name ingezet worden voor mensen met een burnout of ter preventie van een burnout, ter verbetering van werkprestaties, concentratie, balans, het soepel maken van de wervelkolom, schouders, nek, enz. kijk voor meer informatie  bij de Qigong pagina op deze website.

Ik ben bereikbaar bij voorkeur via email lingdao(at)ziggo.nl, of anders per Whatsapp 0636273295.