Stoelshiatsu en bedrijfscoaching

BEDRIJFS SHIATSU THERAPIE, QIGONG EN COACHING

Wat kan ik bieden:

Een korte doeltreffende stoelshiatsu behandeling, voorafgegaan door een kort vraaggesprek. Bij de behandeling kan ik een stukje coaching meegeven (als hier behoefte aan is), en als extra ondersteuning oefeningen.  Het is een toegankelijke massage die over de kleding heen wordt gegeven. Doordat lichaam en geest gestimuleerd worden door gerichte aanrakingen, kunt u zich vitaler en meer ontspannen gaan voelen. Een regelmatige behandeling van eens in de 2 á 3 maanden is hierbij aan te bevelen.

Wat houdt een behandeling in:

Voor de behandeling maak ik gebruik van een speciale massagestoel die ik kan aanpassen wanneer nodig, zodat u zich volledig kan ontspannen. De korte intake is nodig om een algemeen beeld van u te krijgen en voor het uitsluiten van contra-indicaties. Met de stoelshiatsu wordt alleen de achterkant van het lichaam behandelt (de wervelkolom, heup, benen hoofd, nek, schouders, armen, handen en voeten).

Qigong:

Ik geef tevens Qigong lessen voor een groep of privé, dit kan met name ingezet worden voor mensen met een burnout of ter preventie van een burnout, ter verbetering van werkprestaties, concentratie, het soepel maken van de wervelkolom, schouders, nek, enz. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen bij de Qigong pagina op deze website.

U kunt mij bereiken via email lingdao(at)ziggo.nl of Whatsapp 0636273295.