Stoelshiatsu en bedrijfscoaching

BEDRIJFS SHIATSU THERAPIE, QIGONG EN COACHING

Wat kan ik bieden:

Een korte doeltreffende stoelshiatsu behandeling, voorafgegaan door een kort vraaggesprek. Bij de behandeling kan ik een stukje coaching meegeven als hier behoefte aan is en als extra ondersteuning oefeningen.  Het is een toegankelijke massage die over de kleding heen wordt gegeven. Doordat het lichaam gestimuleerd wordt door gerichte aanraking, zijn de mensen vitaler en meer ontspannen. Vooral door een regelmatige behandeling van eens in de 2 maanden.

Wat houdt een behandeling in:

Voor de behandeling maak ik gebruik van een speciale massagestoel die ik kan aanpassen wanneer nodig, zodat iedereen zich kan ontspannen. De korte intake is nodig om een algemeen beeld te krijgen en voor het uitsluiten van contra-indicaties. Met de stoelshiatsu wordt alleen de achterkant van het lichaam behandelt (de wervelkolom, hoofd, nek, schouders, armen, handen en voeten).

Qigong:

Ik geef tevens Qigong lessen voor een groep of privé, kan met name ingezet worden voor mensen met een burnout, ter verbetering van werkprestaties, concentratie, het soepel maken van de wervelkolom, schouders, nek, enz.

Voor meer informatie kunt u mij bereiken via email lingdao(at)ziggo.nl of telefoon 010 – 4602297/0636273295.