Even voorstellen

Ik ben Anneke van der Sar – van Vliet en heb een Shiatsu/coaching praktijk aan huis. De naam ‘Língdaò’ komt van het acupunctuurpunt ‘hart 4’ en betekent ‘de weg van de vormende kracht, gids/begeleider’.

Toen ik begon met mijn studie voor Shiatsu therapeut, sprak de betekenis van dit woord mij gelijk aan, ik wist meteen, dat als ik een eigen praktijk zou gaan opzetten, dit de naam van mijn praktijk zou worden. Ik zie namelijk shiatsu als een vormende kracht, die lichaam en geest positief beïnvloed.

Na mijn drie jaar studie heb ik nog twee jaar extra ervaring opgedaan, voordat ik mijn praktijk definitief ging opzetten. Shiatsu en coachen zijn een echte passie van mij. Je raakt niet uitgeleerd, het blijft fascineren. Inmiddels ben ik al weer 12 jaar bezig met mijn grote passie. Ik neem mijn werk serieus en ben lid van de NVST, verder school ik regelmatig bij en houd ik zo mijn kennis fris. Als een extra aanvulling heb ik een basis studie( HBO niveau) Anatomie, Fysiologie en Pathologie gevolgd, ook deze kennis houd ik fris door het volgen van een jaarlijks snijzaal college en lezing.

Shiatsu spreekt mij aan, omdat het de mensen weer terug brengt in hun eigen kracht, want uiteindelijk weet je zelf het beste wat goed voor je is. Het is mooi om te ervaren wat shiatsu met mensen kan doen, hoe je geestelijk kunt groeien, minder last kan hebben van lichamelijke klachten en het bewustzijn groeit. Kortom hoe elk herstel proces zijn eigen weg gaat.

Natuurlijk is Shiatsu geen wondermiddel, maar ik zie dat het vaak werkt. Omdat elk mens uniek is, heeft ook elk mens een andere levensweg te gaan. Zo kan het zijn dat bij de één shiatsu prima werkt en naar volle tevredenheid en bij de ander minder of niet.

Ik geef tevens stoelshiatsu, Breuss Massage (speciaal geschikt voor rugklachten), ben MBC/Topcoach (Dr. Roy Martina Academy) en geef Qigong lessen voor groepen of privé. 

Maar mijn hoofdpassie blijft de shiatsu!