Even voorstellen en welkom op mijn website,

Beste bezoeker mijn naam is Anneke van der Sar – van Vliet en ik heb een Shiatsu/Coaching/Qigong praktijk aan huis. De naam ‘Língdaò’ komt van het acupunctuurpunt ‘hart 4’ en betekent ‘de weg van de vormende kracht, gids/begeleider’.

Toen ik begon met mijn studie (2002) voor Shiatsu therapeut, sprak de betekenis van dit woord mij gelijk aan, ik wist meteen, dat als ik een eigen praktijk zou gaan opzetten dit de naam van mijn praktijk zou worden. Ik zie Shiatsu, Coaching of Qigong, zeker als een vormende kracht, die lichaam en geest positief kan beïnvloeden.

Shiatsu, Coaching en de Qigong, zijn een echte passie van mij geworden, het zijn de drie pijlers in mijn praktijk. Het blijft fascineren, inmiddels ben ik zo’n 21 jaar bezig en neem ik mijn werk serieus.

Shiatsu spreekt mij aan, omdat het de mensen weer terug kan brengen in hun eigen kracht, want uiteindelijk weet je zelf het beste wat goed voor je is. Het is daarbij mooi om te ervaren wat shiatsu met mensen kan doen. Hoe je mentaal kunt groeien, minder last kan hebben van fysieke klachten en hoe het bewustzijn kan groeien. Kortom hoe elk herstel proces zijn eigen weg gaat.

Natuurlijk is Shiatsu geen wondermiddel, maar ik zie dat het vaak werkt. Omdat elk mens uniek is, heeft ook elk mens een andere levensweg te gaan. Zo kan het zijn dat bij de één shiatsu prima werkt en naar volle tevredenheid en bij de ander minder of niet. Het stuk coaching en doen van Qigong oefeningen, of het volgen van de Qigong lessen, kunnen hierbij een waardevolle aanvulling zijn op de behandeling.

Tevens geef ik de Breuss massage, en massage ter ondersteuning bij Kanker (zie andere pagina’s).

Maar mijn hoofdpassies blijven de drie pijlers (Shiatsu, Coaching en Qigong)!